A tél nem bírt elbánni a magnóliával, de aztán jött Ottó

bűnügy
2016 február 08., 12:38
comments 93

Szombat hajnalban Debrecenben egy férfi a Csigekert utcai házában arra ébredt, hogy a kerítésen egy ismeretlen férfi bemászott és az ott lévő magnólia fájáról letördelte az ágakat, amiket egy sporttáskába és egy szatyorba pakolt. 

photo_camera Fotó: police.hu

Miután hívta a rendőrséget, a helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 48 éves debreceni férfit, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozóknak K. Ottó mindent beismert, azt mondta, hogy megtetszett neki a különleges fa, és el akarta adni az ágait. A rendőrség az Ottóval szemben a nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.