Orbán Ráhel és Andy Vajna is ott volt azon a zártkörű találkozón, ahol Rogán ismertette az újfajta állami turizmusszervezés koncepcióját

Tbg
politika
2016 február 10., 04:59
comments 302

„Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya és Andy Vajna filmügyi biztos/TV2 tulaj is ott volt azon a múlt heti zártkörű háttérbeszélgetésen, amelyen Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke „a fontos piaci szereplőket” tájékoztatta a kormány turizmussal kapcsolatos elképzeléseiről”

- írja a Hvg.

A lap korábban bemutatott egy kormányelőterjesztést, amely szerint felállna egy új állami intézményrendszer a magyarországi turizmus irányítására.

A teljes átszervezéssel megszűnne a Turizmus Zrt., aminek helyét az Idegenforgalmi Ügynökség venné át, amely alatt lenne a Nemzeti Kongresszusi Iroda (konferenciaturizmus) és a Nemzeti Rendezvénykoordinációs Központ (fesztiválok, tűzijátékok, sportrendezvények).

A Hvg úgy tudja, az eseményről „nemigen tudtak” és emiatt nem is nagyon képviseltették magukat a legnagyobb szakmai szervezetek képviselői, ott volt viszont a miniszterelnök lánya, aki turizmusfejlesztéből írta a szakdolgozatát a Corvinuson, és a minden lében két kanál Andy Vajna is. (Hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.