Őrizetbe vették a gyilkossággal vádolt fideszes harmadik társát is

bűnügy
2016 február 14., 12:57
comments 86

Már három gyanúsítottja van annak a dunaújvárosi gyilkosságnak, amelynek egyik gyanúsítottja G. R., a Fidesz városi önkormányzati képviselője, az önkormányzat Közbiztonság és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke.

G. R.-t és Sz. J.-t még február 11-én, csütörtökön helyezte előzetesbe a bíróság. Most vasárnap elfogták a harmadik gyanúsítottat, G. A.-t. A rendőrség szűkszavú közleménye nem közöl sok részletet, csak annyit, hogy

az újabb gyanúsítottat vasárnap délben, a ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtéren fogták el,

vagyis vagy éppen elhagyni készült az országot, vagy külföldről tért haza.

A fideszes képviselőt és társait egy dunaföldvári férfi - minden bizonnyal a Dunaújvárosban aktív vállalkozó, M. Antal - több mint két évvel ezelőtti eltűnési ügyében az időközben felmerült új bizonyítékok alapján idén január 5-én elrendelt gyilkossági nyomozás során azonosították és fogták el. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.