Gálvölgyi Jánost sem engedik a köztévé kamerái elé

Média
2016 február 16., 05:55
comments 54

Miután D. Tóth Kriszta elmondta, hogy hiába hívták többször is Kulka Jánost a köztévén futó műsorába, a főnökei nem engedték, azóta többen is előálltak azzal, hogy tiltólistán vannak az MTVA-nál. A Blikk keddi számában Gálvölgyi János is reagált a hírre: 

"A közmédia számára nemkívánatos személyek listája régen és ma is az agyakban és a nyelvekben létezik. Legépelt listáról nem tudok. Csak azt tudom, hogy a közelmúltban több kolleginám és kollégám is javasolta, hogy vendégként engem is hívjanak meg a köztévé bizonyos műsoraiba, de erre nemleges választ kaptak."

Gálvölgyi János, aki húsz évig öltözött együtt Rátonyi Róberttel, hozzátette, hogy 

"én ennyit tudok, illetve ennél többet is tudok, de ennyit vállalok. Senkit sem akarok kellemetlen helyzetbe hozni."

(Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.