A migráció miatt kell Matolcsy-gárda

POLITIKA
2016 február 17., 11:54
comments 105

Február elején derült ki, hogy a Magyar Nemzeti Bank gyakorlatilag saját fegyveres testületet kapott, amelynek fontos feladata gyakorlatilag testőrségként védeni Matolcsy Györgyot. Nem sokkal később azt is megtudtuk, hogy az MNB rendelt többek közt 200 ezer éles lőszert is.

Harangozó Tamás, az MSZP képviselője ezek után rákérdezett az MNB-nél, hogy pontosan miért van szüksége egy nemzeti banknak ilyen biztonsági inzézkedésekre.

Szerdai válaszában az MNB némi mellébeszélés mellett leszögezte, hogy:

"A biztonsági kockázatok nemzetközi szintű növekedése (terrorhelyzet, bombafenyegetések, migráció, stb .) miatt, valamint az MNB felügyeleti tevékenységének bővülésével összefüggésben megjelenő új hivatali objektumok őrzésének biztosítása érdekében szükségessé vált az élőerős őrzés-védelemben résztvevő személyi állomány növelése."

Az MNB-Biztonsági Szolgáltatások Zrt. tehát hamarosan felszabadítja Aleppót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.