Tarlós természetesen egyeztet Habony Árpáddal, de nem mondja meg, ki az

politika
2016 február 22., 10:39
comments 132

Tarlós István főpolgármester az ATV-ben járt, és emlékezetes beszélgetést folytatott Rónai Egonnal Habony Árpádról, akit 2006 óta ismer, és akit mindenki ismer a Fideszben, de akiről csak azért sem árulja el, hogy kicsoda. 

Évente kétszer-háromszor is elmegy a Városházára Habony Árpád, hogy ott a főpolgármesterrel egyeztessen, és különben is, fogyatékos az, aki a Fidesz felsőköreiben azt állítja, nem ismeri Habony Árpádot. Nem elegáns úgy tenni, mintha nem tudnánk ki ő. 

Azt azonban, ha tudja sem árulja el a főpolgármester, hogy ki is valójában Habony Árpád. Ne tőle kérdezzék.

Keresztkérdés érkezik: milyen minőségben tárgyal az agglomerációs közlekedésről Habony Árpáddal a főpolgármester?  Tarlós kikezdhetetlen érvekkel vág vissza. Egyrészt az teljesen normális, hogy átbeszéli Habonnyal az agglomerációs közlekedés részletkérdéseit, hiszen még a riporterrel is megteszi ezt - miért éppen Habonnyal ne tenné? De hogy mégis ki ő, és milyen minőségben ül a hivatalban? 

Péntek óta semmi nem változott: Habony Árpáddal Habony Árpádi minőségében tárgyal a főpolgármester: 

(ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.