Szolnoki kopaszok állhatnak a Választási Iroda kapualjában

POLITIKA
2016 február 23., 10:44
comments 83

Elkezdtük kinyomozni, hogy konkrétan kik lehetnek azok az izmos, kopasz fiatalemberek, akik éppen elállják a Nemzeti Választási Iroda bejáratát.

Két, igen jellegzetes arcú, testalkatú és jól kitetovált férfit ismertem fel egyértelműen közülük.

Az egyikük - aki egyben a legnagyobb darab is - a Facebook-adatlapja szerint szolnoki, előző munkahelye pedig a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet. A férfi ugyanabba a szolnoki gyúróterembe - a pompás nevű Kápolna Fitnessbe - jár, mint az NVI kapualjában végig szorosan a közelében álló, nála alcsonyabb, szintén kopasz társa. Aki - szintén az fb-adatlapra támaszkodva - "works at FTC 1899".

Egy harmadik férfit nem 100 százalékosan, de elég nagy valószínűséggel szintén felismertem, ő is szolnoki és van közös fotója a két előző erősemberrel. Mondanom sem kell, ő is a Kápolna Fitnessbe jár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.