Orbán csodafegyvere a széteső oktatás és a népszavazó kopaszok ellen: VERIK A CUKI KUTYUSOKAT!!!

bulvár
2016 február 24., 08:37
comments 109

Lépnie kellett valamit a Fidesznek, hogy visszavegye a közbeszéd tematizálását. Mivel a menekültáradat beindulása csak hetek múlva várható, az új csodafegyver Nárcisz, a kuvasz.

Orbán Viktor reggel Facebookján tett közze egy érzelmes fotót, amin a vidéki gazdának öltözött miniszterelnök karjaiban tartja az elégedetten nyelvet nyújtó Nárciszt.

Orbán Viktor a kuvaszával, ami Mészáros Lőrinc birtokán lakik.
photo_camera

Alig egy órával később a Fidesz hivatalos bulvárszócsöveként szolgáló Blikk EXKLUZÍV interjút közölt Orbánnal, aki újabb részleteket árult el Nárciszról, valamint saját maga állatvédő elkötelezettségéről.

Orbán azt állítja, hogy a korábban mellette soha fel nem tűnő Nárcisz "hat éve" van mellettük, és

"egy nap, amikor a miniszterelnök és családja hazaérkezett felcsúti házukba, azt látták, hogy a kutya vérbe fagyva fekszik a kertben. Gyakorlatilag szétverték a fejét valamilyen eszközzel, csoda, hogy egyáltalán túlélte a támadást".

A Blikk "úgy tudja", a miniszterelnök "mindig is magáénak érezte az állatvédelem kérdését", és a hétvégi állatvédő tüntetés után felszólította az igazségügyi minisztert, hogy mérlegelje az ott elhangzott követeléseket.

Totó kutyára ugye még mindenki emlékszik?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.