Véletlenül óriási leárazás volt a H&M-ben

DIVAT
2016 március 03., 09:17
comments 95
  • „Csajok milyen 25%+ingyen kiszállításról beszéltek páran? az oldalon nincs kiírva semmi :(”
  •  „-25%”
  • „én is most rendeltem levonta a 25%-ot szupiiiii”
photo_camera

Kedd este kitört a frász a H&M-es Facebook-csoportokban. Tudni illik léteznek zárt csoportok, ahol a H&M-rajongók megosztják egymással az aktuális akciókat, adnak, vesznek, cserélnek, csencselnek, és csevegnek ruházati termékekről. 

Szóval jött a hír, hogy a H&M webáruházában valamit elcsavarhattak a fejlesztők, mert minden vásárló minden termékre 25%-os személyzeti kedvezményt kapott, amit megfejeltek egy ingyenes házhozszállítással. Tehát a cég dolgozóinak járó kedvezményeket minden vásárló automatikusan megkapta. 

photo_camera Így néz ki egy anyuka bevásárlólistája személyzeti kedvezménnyel. 

Dolgozói kedvezmény 

Persze simán lehet, hogy ez nem is hiba, hanem egy ügyes gerillakampány, aminek részeként mindenki, aki a H&M webshopjában shoppingol, tiszteletbeli  dolgozóvá avanzsált. Nem tudjuk, mivel a H&M sajtókapcsolata egész nap nem vette fel a telefont, a levélre nem válaszolnak, az ügyfélszolgálat nem tud segíteni. De abból kiindulva, hogy egy hónapja már történt hasonló eset az áruház oldalán, még akár valódi bénázás is lehet. Akkor a H&M véletlenül 18 forintért árulta a gyerekpólókat

A csoportban is ezen ment a tanakodás:

photo_camera

Szóval virtuális fekete péntek indult be a webáruházban. Hamar lepusztította a szemfüles nép a kínálatot.

„sajnos már mérethiányok vannak :( de ettől függetlenül sikerült bevásárolni :)”

Aztán amilyen hirtelen az ölünkbe pottyant az olcsó ruhanemű, olyan gyorsasággal zárták el a leárazás csapot. Szerda reggel 8 órára nyoma sem volt az akciónak. Volt 12 mesés órája, és egy csodálatos éjszakája az olcsó divat rajongóinak. 

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.