Trump garantálta a választóknak, hogy nagy farka van

POLITIKA
2016 március 04., 10:11
comments 183

A republikánus elnökjelöltek vitájában került elő Donald Trump kezének mérete. Ezzel már szívatják egy ideje, hogy nagyon kicsi a keze, vagy hogy legalább is évekkel ezelőtt ezen viccelődött egy újság, amit ő állítólag nagyon a szívére vett, és még írt is a szerkesztőségnek, hogy nem is kicsi a keze.

Nem látszik, hogy a dolognak olyan nagy jelentősége volna, vagy hogy Trumppal kapcsolatban a kézméret lenne a fő aggodalom.

A csütörtöki újabb vitafordulóban megint előkerült a téma, ha jól értem most már Trump maga hozta fel.

"Look at those hands. Are they small hands? And he referred to my hands — if they're small, something else must be small. I guarantee you there's no problem, I guarantee."

Azaz

"Nézzék meg ezeket a kezeket. Kicsik? Úgy beszélt róluk, hogy ha azok kicsik, akkor másnak is kicsinek kell lennie. Garantálom, hogy nincs ilyen probléma, garantálom."

Szóval azoknak az amerikaiak, akik a saját bevallása szerint nagyfaszú elnökjelöltet akarják támogatni, Trumpra kell szavazniuk.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.