1 adalék Orbán Viktor azeri látogatásához

POLITIKA
2016 március 06., 19:43
comments 487

Orbán Viktor többek között a feleségével, Lévai Anikóval és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel hivatalos látogatásra ment Azerbajdzsánba, erről fotógalériát osztottak meg a Facebookon.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor / Facebook

Csak hogy értsük, mi történik épp: az az Orbán Viktor, aki egy ideje folyton a muszlim terroristákkal riogat, most vendégségbe ment abba az Azerbajdzsánba, aminek pár éve valószínűleg az ő döntésére adott ki Magyarország egy muszlim terroristát, aki korábban itthon baltával fejezett le egy embert, de aztán Azerbajdzsánban szabadon engedték, és azóta is hősként tisztelik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.