Megállíthatatlan a szlovák kakifantom

külföld
2016 március 14., 08:37
comments 44

Egy hónapos szünet után újra szarral kent össze egy nőt, majd elmenekült egy magas, kapucnis alak Pozsonyban. 

photo_camera Csak ilyen minőségű fotója van a rendőrségnek a szarral támadóról

A Paraméter azt írja, hogy a múlt csütörtöki már a hatodik eset volt az idén. A károsultak személyleírása alapján mindannyiszor legalább 180 cm magas, karcsú testalkatú illető volt az elkövető, aki sötét ruház és kapucnis felsőt vagy kabátot visel.

A módszere ugyanaz, mint a vizsgálati fogságba helyezett "eredeti" kakifantom, a szlovák vezérkari főnök helyettesének fia, Martin Macko, aki több nőt is megtámadott pozsonyi buszmegállókban. Az új fantom annyival rosszabb, hogy időseket és gyereket is összeken szarral.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.