Hernádi Zsolt Százhalombatta díszpolgára lett

ÉLET
2016 március 16., 10:37
comments 83

"Százhalombatta önkormányzatának képviselő-testülete munkájának elismeréseként, és a város iránti elkötelezettségéért a Város díszpolgára címet ítélte oda Hernádi Zsoltnak, a MOL Nyrt. elnök-vezérigazgatójának" - írta közleményében a társaság szerdán az MTI szerint. 



A képviselő-testület azzal indokolta a döntést, hogy Hernádi Zsolt vezérigazgató 

  • szakmai tudásával, 
  • szemléletével (!),
  • nemzetközi tapasztalatával

hozzájárult a város fejlődéséhez, országos, nemzetközi ismertségéhez. "Példamutató a város és az üzemegység kapcsolata és együttműködés" - írt a közleményében MOL. A hajbók annak szól, hgy városban több, mint ötven éve működik a Dunai Finomító, a régió egyik legmodernebb finomítója, ami 1200 embernek ad munkát, és amibe az elmúlt tíz évben 200 milliárd forintot tolt be az olajipari vállalat. 

Hernádi az összes dolgozónak ajánlotta elismerését és azt is közölte, a város és a vállalat ötven éve tartó együttműködése igazi sikertörténet. 

(MTI) 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.