Az 50-en felüli férfi halálos ellensége: a bicigli

közlekedés
2016 március 21., 11:55

A kerékpáros-balesetek nyolcvan százalékában 50 év feletti férfiak halnak meg, közölte a szomorú valóságot Kiss Csaba, az ORFK rendőr alezredese az MTI jelentése szerint.  Az áldozatok jellemzően lakott területen belül szenvednek balesetet, amelynek következménye gyakran súlyos sérülés, maradandó károsodás vagy halál.

Az alezredes arról is beszélt, hogy a kampány keretében több mint 300 ezer láthatósági eszközt, így például fényvisszaverő mellényeket és kerékpároslámpákat szerzett be a rendőrség.

Az alezredes arról nem beszélt, hogy van-e köze mindennek ahhoz, hogy az Orbán-kormány másfél éve rendeletben legalizálta a részeg biciglizést. "Kerékpározást".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.