Balog még meccsel Lázárral

politika
2016 március 24., 18:27
comments 103

Az emberminiszter az Indexnek cáfolta azokat a pletykákat, hogy Orbán Viktor ultimátumot adott volna neki az oktatás és a Klik körüli balhék megoldásával kapcsolatban. A lapnak azt viszont 

nem cáfolta 

Balog Zoltán, hogy Lázár Jánossal még egyezkednek az EMMI háttérintézményeinek sorsáról. 

Az atv.hu arról írt csütörtök délután, hogy a Klik megszüntetése Balog válasza arra, hogy Lázár nem hajlandó elfogadni és figyelembe venni Balog érveit a háttérintézmények sorsát illetően. 

Az emberminiszter az Indexnek úgy fogalmazott, hogy

„ez a meccs még tart”

de több vitás kérdésben Orbán az ő és nem Lázár pártjára állt, például ennek köszönhető, hogy az Oktatási Hivatal megmaradhat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.