A bíróság szerint hiányos a Tarsoly Csaba elleni vádirat

bűnügy
2016 április 02., 12:37
comments 39

A Fővárosi Törvényszék sajtóközleményt adott ki arról, hogy hiányosságogat találtak a Tarsoly Csaba és társai ellen, bűnszervezetben elkövetett sikkasztás, csalás és más bűncselekmények miatt indult eljárás vádiratát. A Fővárosi Főügyészségtől ezért a hiányosságok pótlását kérték.

A Fővárosi Törvényszék a tárgyalást előkészítő ülésen azt állapította meg, hogy a vádirat hiányosan tartalmazza a bizonyítási eszközök megjelölését, és azt, hogy azok melyik cselekmény bizonyítására szolgálnak. A vádirat hiányosságainak pótlására a törvényszék 60 napos határidőt határozott meg.

Amíg ezzel nem végez az ügyészség, addig nem tudják kitűzni a tárgyalás időpontját sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.