Elindult az utóbbi évek legfontosabb magyar weblogja

INTERNET
2016 április 04., 12:40
comments 160

Ilyen pontos mondattal sem kezdődött még blogmottó Ignotus hazájában:

Az 1992 és 1997 között futó Friderikusz Show azt a szerepet kívánta betölteni a magyar nyilvánosságban, mint a századelőn a Nyugat.


Az április elsején indult blog azon kevesek egyike, ami a perfekt fejléc és a tökéletes start után a posztoknál sem gyengül el. Ezek ugyanis mind fotók, amiken Friderikusz Sándor látható különféle zakókban. Olyan zakókban, amikre az ember a kamaszkora legkellemetlenebb pilanatánál is kevésbé szeretne emlékezni. Olyan zakókban, amiknél már az is kellemetlen gondolat, hogy bárki is viselte őket valaha, nehogy te magad. 

 

Annak üzenem, aki még nem volt elég idős ahhoz a kilencvenes évek derekán, hogy emlékezzen rá: Friderikusz direkte piperkőcnek számított, azt képzeld el, hogy nézhettek ki akkoriban a nézői!

Gratulálunk M. Ferencnek a blog felfedezéséért.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.