Putyin legnagyobb amerikai rajongóját látta vendégül Orbán

politika
2016 április 08., 07:07
comments 46

Péntek délelőtt a Parlamentben fogadta Orbán Viktor az amerikai kongresszusi képviselőkből álló kétpárti delegációt, írja a MTI. A megbeszélésen részt vett Colleen Bell nagykövet is. Szó volt az európai migrációs válsághelyzetről és az ukrán válságról. A delegációnak tagja Dana Rohrabacher, akit csak

Putyin legnagyobb amerikai rajongójaként emlegetnek. 

Nem ok nélkül: Rohrabacher egyike volt annak a 23 képviselőnek, akik nem szavazták meg az új ukrán kormánynak nyújtandó egymilliárd dolláros segélyt. És ugyanígy nem támogatta az oroszok elleni szankciókat.

photo_camera MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

A delegáció érkezését a Miniszterelnökségen szervezték, múlt héten, mikor a vs.hu tudomást szerzett a látogatásról, még a Külgazdasági és Külügyminisztériumban az Amerikáért felelős főosztály munkatársai sem tudtak róla. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.