A Jobbik oktatási szakértője a tiszabői diákokat verő, hozzájuk szexuálisan közeledő tanítónő

Tbg
oktatás
2016 április 16., 08:43
comments 221

Menyhért Ildikó az a tiszabői tanító, aki ellen már egy ideje büntetőeljárás folyik, mégis taníthatott még idén márciusban.

A gyanú szerint ütlegelte a rájuk bízott gyerekeket, de volt olyan eset is, amikor szexuálisan közeledett hozzájuk.

Menyhért ügyéről a Népszabadság cikksorozatban számol be, most, a harmadik részből az is kiderül, az iskola igazgatóhelyettese korábban kereste a KDNP-s Hoffmann Rózsa kapcsolatait is, de végül a Jobbik közelségébe került, mint roma oktatási szakértő.

A párt egy parlamenti bizottsági ülésen próbálta ki Menyhértet, aki Dúró Dórával és Szávay Istvánnal került kapcsolatba. (Népszabadság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.