Leisztinger eladásra készíti fel a szállodáit

gazdaság
2016 április 19., 09:35
comments 74

Eladásra készítik fel a Hunguest Hotels Zrt-t, írja a turizmus.com. A cég jelenleg eladás előtti átvilágításon esik át. Azt a cégnél nem árultákl el, hogy ki lehet vevő.

A szállodalánc részben Leisztinger Tamás tulajdona, részben pedig egy svájci befektetőé, emlékeztet a HVG. Az Hunguest 19 magyarországi és egy-egy osztrák, montenegrói és romániai hotelt működtet.

Leisztinger Tamást korábban MSZP-közeli nagyvállalkozónak könyvelték el. Komoly mezőgazdasági érdekeltségei is vannak, ám földjei egy részét a közelmúltban eladta, és a vásárlók mögött Garancsi Istvánt sejtik. Leisztingeré még a DVTK focicsapat is.

(A címlapkép Orbán Viktor és Leisztinger Tamás április 10-i találkozójának állít emléket a DVTK focipályáján.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.