Megint Habony Árpáddal reklámozza magát a Heart Ibiza

buliajánló
2016 április 20., 12:40
comments 157

Update: ezt a videót is levették.

Tavaly megírtuk, hogy a pislogó, szipogó Habony Árpád többször is felbukkant egy felkapott ibiziai szórakozóhely, a Heart Ibiza promóciós videójában. (A videót később leszedték, majd visszatették.)

link Forrás

A Heart Ibiza Facebook-oldalára most felkerült egy új kisvideó, amiben megint megjelenik a magyar miniszterelnök mindig titkolózó, magát nem közszereplőnek tekintő tanácsadója:

link Forrás

Igaz, most csak egy pillanatra, a háttérben. 0:26-nál látható, balra:

photo_camera Forrás: HEART Ibiza / Facebook

Ugyanolyan ruhában van, mint az elhíresült videón, és az előtérben a békát szopkodó nő is ugyanannak tűnik, akit tavaly ennél a jelenetnél láthattunk Habony mögött:

Tehát ez a felvétel valószínűleg ugyanakkor készült.

Hogy milyen ez a szórakozóhely, arról itt írtunk hosszabban. Arról pedig, hogy ki milyen összeesküvés-elméletet képzelt a videó mögé, itt lehet olvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.