Soha az életben nem fogod kitalálni, mi épül Érden 3,3 milliárd forintból most, hogy a helyi focicsapat felkerült az NB III-ba

sport
2016 április 21., 07:40
comments 192

Jövő ősszel adják át Érden azt a futballstadiont, mit stadiont, multifunkciós sportkomplexumot, aminek terveit tegnap a polgármester, a fideszes T. Mészáros András mutatta be sajtótájékoztató keretében.

photo_camera Látványterv. Forrás: erdmost.hu

Idézet az erdmost.hu-ról:

"Az első ütemben egy 2200 négyzetméteres főépületet építenek, ahol egy 100 fő befogadására alkalmas éttermet, kávézókat, a beléptető kapukat, öt darab gyermeköltözőt, valamint a vendégek részére egy 250 fős lelátót realizálnak [kiemelés tőlem]. A nyitott lelátó 330 négyzetméter, a fedett terasz 300 négyzetméteres lesz. Az étteremből belátható lesz a futballpálya teljes területe.

A sportkomplexumban kap helyet Érd második street workout parkja (az első az ÉRD Arénánál van, a harmadik parkvárosban, az Ébenfa utcában épül). A street workout, szabad (saját) testsúlyos edzést, vagyis fizikai fitnesst jelent, s

nem csak az országban, de Érden is egyre népszerűbb."

A látványterveken az is jól kivehető, hogy pontosan hány nézőt várnak a meccsekre. Meg tudod őket számolni?

photo_camera Forrás: erdmost.hu

A város focicsapata, az Érdi VSE tavaly került föl az NB III-ba. (erdmost.hu via csakafoci.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.