Végre valami értelmes dolog a neten: itt a Szarbánizer!

politika
2016 április 21., 11:01
comments 280

Itt az év eddigi legjobb Chrome-böngészőkiegészítője, a

Szarbánizer!

  • 100% móka!
  • 1000% kacagás!
  • 10000%-kal átélhetőbb politikai közbeszéd!

Ahogy a készítők, The Szarbanizers! írják, a kiegészítő funkciója

magától értetődő.

Szimpla, egy kattintásos telepítés után egyből indulhat a móka, a Szarbánizer minden külső beavatkozás nélkül teszi a dolgát: ha egy weboldalon le van írva Orbán Viktor neve, az Orbánt

Szarbánra

cseréli.

Magaskultúra iránt kevésbé érdeklődő olvasóink talán még nem tudják, hogy Szarbánt korunk, talán nemzetünk egyik legnagyobb művésze, Dr. Flash teremtette meg:

link Forrás

Valószínűsíthető tehát, hogy a The Szarbanizers! a kiegészítő megalkotásakor nem Orbán János Dénes erdélyi költrőre, Orbán Balázs elemzőre vagy Orbán Annamária kábítószerhasználó élsportolóra gondolhattak.

Ennek megfelelően és nyilvánvalóan elsőként a miniszterelnok.hu weboldallal teszteltem a működését. Mondanom se kell, hogy megérte:

Ha lehet, még a nyitóképnél is szórakoztatóbb a miniszterelnök beszédeit összegyűjtő aloldal képe a szarbánizálás után:

A kiegészítő a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalával is remekül együttműködik!

Fontos figyelmeztetés online újságíróknak: a kiegészítő a jelek szerint a szerkesztőfelületeken is lecseréli a miniszterelnök nevét! Kérem, ne felejtsék el elfelejteni kikapcsolni cikkek írása előtt, véletlenszerűen szarbánizálva azon olvasóik webes tartalmait is, akik még érthetetlen okokból nem telepítették a kiegészítőt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.