Eltűnt egy 9 éves kisfiú Kazincbarcikán

csellengők
2016 április 22., 04:26
comments 27

UPDATE: Alexet április 22-én 9 óra 10 perckor egy rendőr megtalálta egy kazincbarcikai játszótéren. Éppen hintázott. A gyereknek semmi baja, a rendőrség az eltűnése pontos körülményeit még vizsgálja.

A 9 éves Nagy Adrián Alex április 21-én 15 óra körül indult el a kazincbarcikai Május 1 úti játszótérre, otthon azt mondta, hogy legkésőbb 19 órára hazatér. A gyerek azonban nem ment haza, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Nagy Adrián Alex - Fotó: police.hu
photo_camera Nagy Adrián Alex - Fotó: police.hu

Az eltűnt fiú körülbelül 140 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja rövid és barna színű, fülei elállóak, fogazata elöl hiányos. Eltűnésekor zöld színű pulóvert, kék színű farmernadrágot és sötétbarna magas szárú bakancsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnttel kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon (3701 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.), vagy telefonon hivatali munkaidőben a 48/510-550 telefonszámon. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.