Nyerges Zsolt: Lajos, a barátom nincs súlyos állapotban, de kórházban kell maradnia

POLITIKA
2016 április 23., 18:06
comments 125

Simicska Lajos kórházba került, a Ripost azt írta, súlyos tüdővérzéssel vitte be a rohammentő.

A Közgép sajtóosztálya viszont elküldte Simicska barátja és üzlettársa, Nyerges Zsolt nyilatkozatát, amiben a vállalkozó tagadta, hogy a helyzet ennyire súlyos volna:

„Valóban kórházba került a barátom, de szó sincs arról, hogy »súlyos állapotban lenne« – tegnap vitték be egy egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt. Ilyesmi bárkivel előfordulhat. Ma délelőtt meg is látogattam, egy órát beszélgettünk. Már jobban érzi magát, kivizsgálták, és nincs komoly baj, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell, így a kórházban marad. Az az igazság, hogy egy olyan típusú embert, mint Lajos, csak így lehet ágyban tartani.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.