Az MVM megfordította Közép-Európa legnagyobb folyójának folyásirányát!

gazdaság
2016 május 03., 05:49
comments 126

Napok óta próbálok rájönni, hogy miért volt szüksége új logóra, pláne az új logót bevezető arculati kampányra az MVM-nek. Arra, aminek a képei kezdik elárasztani a várost:

az Astorián például két és fél emeletnyi óriásplakáton szokhatjuk a csoportszíntű arculatot,

aminek a költségei az MVM tájékoztatása szerint "meg sem közelítik a milliárdos nagyságrendet", de azt nem tudták megmondani, hogy mennyibe került, mert "nagy mennyiségű adatot" kell feldolgozniuk a pontos válaszhoz.

Két és fél emeletnyi megújult arculat az Astorián.
photo_camera Két és fél emeletnyi megújult arculat az Astorián.

A hegydombos tájra ráphotoshopolt várost ábrázoló plakát nem árult el nagy titkokat az MVM jövőképéről, talán azt leszámítva, hogy a jelek szerint ívet vágó árammal próbálják majd lángra lobbantani a magyar tájat. Nem úgy az imázsvideó, ami

leleplezte az ördögi tervet!

link Forrás

Talán még a legfigyelmetlenebb néző is azonnal érzi, hogy valami nagyon nincs rendben a 48. másodpercnél kezdődő képsorral. A kicsit figyelmesebb pedig rögtön kiszúrhatja, hogy

az MVM megfordította Közép-Európa legnagyobb folyója, fő vízi útvonala, Magyarország legfőbb vízforrása, a Duna folyását.

A Budapest hangulatát, képét leginkább meghatározó Duna előbb a Gellért-hegy lábánál kanyarog délről északra, majd konzekvensen folytatja útját a Lánchídtól a Margitsziget felé. Nem mondom, hogy nincs ráció az ötletben, így próbálják elterelni Dunacsúnynál a folyót a szlovákok a szar bősi erőművükhöz, aminek kiiktatásával az MVM máris jelentősen javítaná stratégiai pozícióit a közép-európai árampiacon!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.