300 csokor művirágot loptak a temetőből

bűnügy
2016 május 04., 08:43
comments 29

A Polgári Rendőrőrs körzeti megbízottját tegnap 12:30 körül értesítették arról, hogy az elmúlt napokban az újtikosi köztemetőben ismeretlenek több sírról is selyemvirágokat loptak.

Hamar kiderült, hogy az elkövető két egyeki lakos lehet, így a Hajdúnánási és a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói délután K. Tünde és fia, K. Ferenc otthonában házkutatást tartottak, ahol több mint 300 csokor művirágot találtak, és foglaltak le.

link Forrás

A 40 éves nő és a 24 éves férfi beismerő vallomást tett, a megalapozott gyanú szerint kb. 30 sírról vitték el a sírcsokrokat. A rendőrök eddig 17 sértettet azonosítottak az esetben, akiknek visszaadják az eltulajdonított művirágokat. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.