Megszólalt a nő, akit Kiss László a társaival megerőszakolt

bűnügy
2016 május 06., 17:58
comments 418

Április elején robbant ki a Kiss László-ügy, ekkor derült ki, hogy az úszókapitányt 1961-ben két társával elítélték azért, mert lakásukra csaltak és megerőszakoltak egy nőt. A botrány miatt Kiss lemondott posztjáról, de végig azt állította, hogy az 1961-es ítélet nem felel meg a valóságnak. Kiss mellett kiállt az Magyar Úszó Szövetség vezetése is. Gyárfás Tamás, a szövetség elnöke azt nyilatkozta, hogy Kiss László neki az ártatlanságát bizonygatta.

Most az RTL-nek megszólalt Takáts Zsuzsa, aki az 1961-es ügy áldozata volt. Ő tette a feljelentést is. Bár korábban arról pletykáltak, hogy a nő meghalt, sőt maga Kiss is úgy tudta, hogy áldozata már nem él. Takáts most is azt állítja, hogy Kissék 50 éve megerőszakolták.

A nővel készült részletes interjút holnap mutatja be az RTL.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.