Júniusban szembesítik Rogán Antalt Portik Tamással

bűnügy
2016 május 18., 05:39
comments 148

Nem mindennapi találkozásra kényszerülhet júniusban Rogán Antal, aki személyiségi jogi pert kezdeményezett Juhász Péter ellen, mert Juhász bűnözőnek nevezte. Juhász a bizonyítási eljárás részeként kezdeményezte Rogán Antal és Portik Tamás szembesítését, mert az előbbi határozottan tagadta, hogy ismerné Portikot, az utóbbi viszont határozottan állítja, hogy igen.

link Forrás

Annyi bizonyos, hogy Pápa Mariann, aki Habony Árpád nagynénje és Kocsis Máté korábbi állítása szerint Portik Tamás élettársa is volt, az V. kerületben bevett módszerrel pár hetes bérlői jogviszony után jelentős kedvezménnyel, 52 millió forintért vehetett meg egy Károly körúti ingatlant, amit pár hónappal később 102 millióért értékesített tovább. Az ügyben nyomoznak, a nagyon sokszor meghosszabbított határidő július 21-én jár majd le.

De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a bíróság rendelkezése szerint június 17-én 10 órakor Rogánt a Gyorskocsi utcában szembesítik Portik Tamással. Save the date!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.