A Kétfarkú Kutya Párt elkezdte felújítani a Nagykörút padjait

Budapest
2016 május 23., 15:58
comments 312
photo_camera Fotó: MKKP

A mostanában gerilla-városrehabilitációval foglalkozó viccpárt most éppen a Nagykörút borzasztó állapotban lévő padjait találta meg. Mint honlapjukon írják,

"Elkezdtük rendbe tenni a nagykörúti padokat. Lecsiszoltuk, kentünk rá alapozót, aztán zománcfesték. Úgy hogy most majd kiderül, hogy valamiféle ősi átok miatt pattog le a festék minden budapesti padról 1 év alatt, vagy esetleg valami más oka lehet.

Ja, amúgy fessetek nyugodtan padot, ha zavar, hogy szarul néznek ki, nem zavar senkit, sőt kifejezetten örülnek neki a járókelők."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.