Amber Heard szerint az exférje, Johnny Depp bántalmazta őt

bulvár
2016 május 27., 16:07
comments 153

Távoltartási végzést kér a bíróságtól Johnny Deppel szemben Amber Heard. A színésznő alig több, mint egy éves házasság után jelentette be néhány napja, hogy válik Depptől – most derült ki, hogy ennek oka az, hogy a színész sorozatosan bántalmazta őt. A bíróságra ügyvédjével több, a bántalmazások után készül képpel és videóval felszerelkezve érkezett, írja az amerikai pletyka lap, a TMZ.

Ez a kép például Heard elmondása szerint most szombaton készült, amikor Depp rátámadt, és az iphonejával ütött az arcára:

link Forrás

Depp ügyvédjén keresztül a színész anyja elvesztése miatti fájdalmára hivatkozott, a "bulvárpletykákra" nem akart reagálni. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.