Vona kirakta a pártból fősámánját

politika
2016 május 27., 19:44

Sokkoló fejleményt vett észre az Index Hegedűs Lórántné Jobbik-alelnök Facebook-posztjában:

„Tekintettel arra, hogy Vona Gábor elnök úr a mai nappal megszüntette szerződéses jogviszonyát Baranyi Tibor Imrével (a szektás irányultságú tradicionalisták vezetőjével), ezért alapvetően vált okafogyottá alelnökjelölti szerepvállalásom.”

Ebben nem is az az érdekes, hogy Hegedűs nem indul az alelnökségért, hanem az, hogy ezek szerint Vona kirúgta Baranyi Tibor Imrét, személyes fősámánját, az Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia vezetőjét. Baranyi a magyar spiritualitás szakértője, távozása után kétséges, marad-e bármilyen spirituális tartalom a szélsőjobboldali pártban.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.