Justin Bieber a tökét markolássza --> kétmillió lájk

bulvár
2016 május 28., 20:46
comments 194

A legnagyobb szerencse abban, hogy valószínűleg még hatvan év múlva is életben leszek, az, hogy akkor majd egy nap írhatok egy hosszú dolgozatot Justin Bieber személyiségének fejlődéséről. Most inkább nem fejtem ki, de a konklúziója majd az lesz, hogy bár a szülei felelőtlensége miatt egy 14 éves egérhangú kis görcsként kezdte, 2016-ra már semmi különbség nem volt közte és a One Direction tagjai között a tinilányok szemében, 2076-ban pedig... honnan tudjam, egyetemi tanár lett belőle, vagy egy híres, okos rendező, idióta kalappal a fején.

Egyelőre még csak ott tartunk ebben a történetben, hogy tegnap este feltöltött magáról egy képet instára, és azt kell mondanom,
képest ez a kétmillió lájk, ami a faszfogdosásának szól, nem rossz teljesítmény.
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.