A fekete lyukakat érti, Donald Trumpot viszont nem

külföld
2016 május 31., 05:30
comments 110

Stephen Hawking már megmagyarázott ezt-azt a világról. Van fogalma róla, hogy hogy működik a világmindenség. Azon kevesek közé tartozik, akik értik a fekete lyukakat. De most akadt valami, amit saját bevallása szerint

egyszerűen képtelen megmagyarázni.

Azt, hogy hogyan lehet ennyire sikeres Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje. "Egy demagóg, aki a jelek szerint a legkisebb közös többszöröst próbálja megszólítani" - nyilatkozta az ITV Good Morning Britain című reggeli műsorának.

Ugyanitt azért is könyörgött, hogy a brit szavazópolgárok ne szavazzák meg Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból a június 23-i népszavazáson.

A maradás szerinte nemcsak gazdasági és nemzetbiztonsági okokból fontos, hanem a tudományos kutatások miatt is. "Elmúltak már azok az idők, amikor egymagunk szegülhetünk szembe a világgal. Nemzetek nagyobb csoportjának részeként kell élnük a biztonságunk és a kereskedelem miatt is" - mondta. (Via Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.