Nem bontották le a kért határidőre a Sámándobot Milánóban

káosz
2016 június 01., 06:33
comments 135

Kedden jár le a határidő a még mindig a milánói expó területén ácsorgó Sámándob lebontására, de a sajátos magyar pavilonhoz egy ujjal sem nyúltak hozzá. Így a megvan a remény arra, hogy az 6 milliárdba kerülő építmény mégis Olaszországban marad.

Mindez azért fura, mert a Magyar Nemzet szerint az idei költségvetésben már elkülönítettek 1,1 milliárd forintot arra, hogy Szőcs Géza hazahozhassa az izét, és Karcagon sztyeppemúzeumot csinálhassanak belőle.

A lap megkeresésére azonban sem a Miniszterelnökség, sem a kormánybiztos, sem a Miniszterelnöki Kabinetiroda nem reagált, így senki sem tudja mi lesz a magyar pavilonnal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.