Szarjak Dzsudzsákra? Nem! Pedig van, aki szeretné!

futball
2016 június 06., 05:24
comments 57

Miután cikket írtam a foci Eb örvén a boltokban árult hülyeségekről, a 444 olvasói is beszálltak, és egy rakás nagyszerű árucikkről küldtek jelentést.

link Forrás

Íme a legerősebbek:


Mit üzen az Aldi a Renova fantázianevű, Eb-re akciózott futballtémájú vécépapírjával? A negyven alattiaknak annyit, hogy tojjanak a csapatra. Bölcs, higgadt tanácsnak tűnik, de az igazság az, hogy drukkolni sokkal nagyobb élvezet. Az idősebbekkel még keményebb a helyzet, nekik ugyanis, ha érdekli őket a foci, önkéntelenül is eszükbe jutnak a Focifarsang nevű, tévében közvetítettt kispályás tornák, bennük a Femina-Renova női rangadókkal. (Bár néha bekavart a László Kórház.) Egy férfi Eb idején ez meglepően erős kiállás a női focival szemben. Csaba, ez szemnyitogató volt, köszönjük!

A papírt sajátos értelmezési keretbe helyezi Gergely találata, ami igazi modern, XXI. századi, használat közben átalakuló interaktív tárgy. Az interaktivitás alapja az, hogy a felhasználónak - aki ezúttal NEM azonos a vásárlóval! - tele kell kakálnia a Tárgyat. Ami ez:

Gergely kiegészítése a príma találatához jó megfigyelőre vall:

a DM-ben focilabda mintájú pelenkát árulnak, ami ha tele van, akkor még hasonlít is rá. Ez egyébként szerintem szimplán csak beteg, bár kétségtelen hogy a Micimackót teleszarni sem jobb.

Levente markáns vélemény kíséretében küldött fotót:

Bár nem közvetlen az EB apropóján próbálják a nyakunkba sózni, de szerintem fölöslegességben minden eddigit ver a teszkós pontgyűjtő akció keretein belül megvásárolható FÖLFÚJHATÓ GUMIFAL szabadrúgás-technika fejlesztéséhez.

Erről beszélt:

Kedves Levente!

Remélem, hogy rosszul láttuk, és a fölöslegesség szót nem pejoratÍv értelemben használta! Egy ország térdelt az Aldi lába elé csak amiatt, hogy az unalmas élelmiszerek közé be mertek rakni egy sor kiáltóan, művészien fölösleges tárgyat. Nagyon helyes kapitalista jelenség, hogy a Tesco utánuk eredt. Mivel a felfújható fal 120 centi magas, a magyar fogyasztók tömegei lesznek nemsokára képesek rögzített játékhelyzetből megszopatni bármilyen törpecsapatot. Ez Önnek fölösleges??

A wc-papírhoz képest laza felüdülés a Kavsztics Fedor által beküldött fagyi:

Reméljük, hogy a fiúk többet is kihoznak ebből az Eb-ből, mint egy fagyit, jó szurkolást mindent kedves fogyasztónknak!



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.