A Választási Iroda épületénél megismert kopaszok most az Erzsébet téren tűntek fel

Budapest
2016 június 09., 15:50
photo_camera Az NVI-ből megismert kopaszok az Erzsébet-téren

Péter nevű olvasónktól kaptunk fotókat az Erzsébet térről, amin láthatóan a februárban a Nemzeti Választási Irodánál feltűnt kopasz izomemberek egy része álldogál az Erzsébet téren. Ez persze önmagában még nem lenne feltétlen izgalmas, lehet hogy csak meglátták a környéken Nyakó Istvánt, és rutinból elkezdték követni. Viszont Péter azt írta nekünk, hogy a kopaszok a téren várakozó taxisokkal vitatkoznak valamin, és a fotóin az is jól látszik, hogy rengeteg a környéken a rendőr. Kerestük a BRFK-t, hogy mi történik a téren, ha elárulják, akkor arról be fogunk számolni.

Rendőrautók nem messze a kopaszoktól
photo_camera Rendőrautók nem messze a kopaszoktól

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.