27 évesen meghalt Anton Yelchin, a Star Trek sztárja

gyász
2016 június 19., 17:04
comments 140

Vasárnap reggel Kaliforniában, San Fernando-völgyi házában meghalt Anton Yelchin színész.

A Star Trek, az Alpha Dog és a Green Room sztárja 27 éves volt.

Több újság szerint is az okozta a halálát, hogy rágurult a saját autója.

Mikor Yelchin nem jelent meg a délelőtti próbáján, kollégái aggódni kezdtek, és kimentek a színész házához. Itt már csak Yelchin holttestét találták meg, beszorulva az autó és egy fal közé. A rendőrségi jelentés szerint az autó motorja járt, a váltó üresben volt.

photo_camera AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD / AFP PHOTO

A haláleset körülményeit még vizsgálják.

Yelchin gyerekkora óta színészkedett, 2000-ben már a Vészhelyzet című sorozatben is feltűnt, de játszott a 2001-es Atlantisz gyermekeiben is. A világhírt az Alpha dog hozta el a számára, újabban pedig a Star Trek-filmek Pavel Andrejevics Csekovjaként volt ismert.

Több filmje jelenleg is fut a mozikban, játszik például a Green Room című thrillerben is.

Filmszerepei mellett klipeknek is feltűnt, ebben például Kate Mara oldalán tűnik fel.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.