Jó reggelt! Ha tetszett a tegnapi időjárás, a mait egyenesen imádni fogják

időjárás
2016 június 21., 02:00
comments 17

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hajnali ötkör 2-es fokozatú, narancssárga riasztást adott ki a Tiszántúl egészére felhőszakadások és zivatarok veszélye miatt. Vagyis ott a következő órákban heves zivatarok alakulhatnak ki, és akár 50 millimétert meghaladó csapadék is hullhat.

De kora délutántól már javulni fognak a körülmények, "csökken a csapadékhajlam, és vékonyodik a felhőzet", írja a meteorológia. És ami még ennél is fontosabb:

Ha a németek legyőzik Észak-Írországot, vagy a csehek nem nyernek, Magyarország már biztosan továbbjut a csoportjából!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.