Bundi és Clyde: Kéttagú kutyabanda tartja rettegésben Lőcsét

ÁLLAT
2016 június 28., 10:32
comments 123

A kéttagú kutyabanda léte önmagában is szívmelengető dolog, hát még az, hogy az elvetemült szlovák bűnözőpáros autókat rongál meg az éj leple alatt.

A lőcsei rendőrök a károsultak - eddig heten vannak - bejelentései után kezdett komolyabban foglalkozni a témával. Először természetesen azt hitték, hogy vandál emberek karcolják össze a járműveket. A többedik eset után már figyelték az utcákat, így derült ki , hogy a tettesek kutyák. A biztonsági kamerák hamar leleplezték, mi történik: az éjszaka közepén előmerészkedő haverok, leginkább a jóval nagyobb, németjuhász-szerű példány, foggal-karommal támadnak bizonyos kocsikra.

A helyi rendőrök hetek óta külön éjszakai őrjáratokat tartanak az állatok fülön csípésére, spéci altatólövedékes puskákkal felszerelve, de eddig képtelenek voltak elkapni Bundit és Clyde-ot. Egyszer befogtak ugyan egy nagyobb, a főbűnözőre emlékeztető kutyát, egy hétig csend is volt, hogy aztán újra lecsapjon a Rühes Páros.

Egy helyi állatorvos szerint lehet, hogy kölyökkori trauma, illetve az emiatti bosszúvágy állhat a háttérben, vagyis a nagyobbik havert elüthette egy kocsi valamikor. Erős elméletnek tűnik! Az orvos arra alapozza, hogy a legtöbb autónak az orr-részét vagy az elejét támadták meg.

(via cas.sk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.