A KDNP szerint a Pride provokál, és a párt aggódik, „mi lesz az özvegy kecske joga”

idióta rekordok
2016 június 30., 12:01
comments 225

Oroszországban szoktak olyan szövegekkel tiltakozni a melegfelvonulások ellen, mint amit a KDNP izzadott ki magából. A párt többek között amiatt pampog, hogy 31 nagykövetség biztosította a szombati Pride-ot a támogatásáról, miközben „más témákban, mint a család- és életvédelem vagy a közel-keleti keresztényüldözés kevésbé aktívak”.

Ezt a kérdést egyébként a KDNP-nek talán előbb a saját háza táján kéne rendeznie, ugyanis nem nagyon állt ki az asszonyverő fideszes polgármester ellen, illetve hát a kormány is úgy fogadta be az állítólagos kopt keresztényeket, hogy annak sehol semmi nyoma sincsen.

Álljon itt az utókornak a KDNP ifjúsági tagozatának teljesen idióta közleménye, hátha egyszer valami juttatásért cserébe a kisebbik kormánypárt hirtelen már nem lesz homofób:

„Ne provokáljon a Pride!

Az IKSZ kiáll az Európai Unió mellett. Számunkra a szabad utazás, külföldi egyetemi tanulmányok és gyakorlatok olyan értékek, melyről szüleink még nem is álmodhattak.

Ugyanakkor az Unió mostani vezetői egy olyan rendszer kiépítésén fáradoznak, amely értéksemleges, mind többször alkalmazza egyes nemzetállamok ellen a kettős mércét és biztosít teret és támogatást olyan marginális, de hangos csoportoknak, melyek szembemennek az alapvető európai értékekkel, a családdal, az emberi méltósággal, a szólásszabadsággal és mindezt politikai korrektségnek nevezik.

A minap megjelent, hogy 31 nagykövetség (a Budapesten megtalálható 81-ből) biztosította támogatásáról a Budapest Pride elnevezésű rendezvénysorozatot. Kifejezetten sajnáljuk, hogy más témákban, mint a család- és életvédelem vagy a közel-keleti keresztényüldözés kevésbé aktívak a diplomáciai testületek. A minden évben jelentkező LMBT rendezvény szervezői, akik évről-évre egyre több betűvel is rendelkeznek, nehogy valakit megsértsenek, hogy kimarad a felsorolásból, az elfogadást, toleranciát hirdetik. Ugyanakkor fontos partnereik azok a skandináv liberális pártok, akik Európában élharcosai a melegházasságnak, meleg párok örökbefogadásának. Emlékezzünk, nem is olyan régen a svéd liberális párt ifjúsági szervezete (LUF) olyan javaslatot tett, hogy legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát is. Mi már csak egy dolog miatt aggódunk, mi lesz az özvegy kecske joga.

A Budapest Pride-on, bár a tolerancia, elfogadás rendezvényeként hirdeti magát, minden évben súlyosan sértenek meg embereket hitükben, meggyőződésükben és vallásgyalázást követnek el. Őket nem lehet bántani, de ők bánthatnak bárkit. Papi vagy apáca ruhában provokálnak, kifigurázva e hivatás művelőit és a keresztény hithez tartozó embereket.

Természetesen senkinek semmi köze ahhoz, hogy valaki mit csinál otthon a saját lakásában, amíg nem követ el bűncselekményt, ezt tiszteletben kell tartani. Ugyanakkor felszólítjuk a Pride szervezőit, hogy gondoskodjanak arról, hogy ne fordulhasson elő a korábbi évekhez hasonló vallásgyalázás és emberek millióinak a megsértése.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.