Kovács Zoltán is kilépne az Európai Unióból

idióta rekordok
2016 július 01., 07:14
comments 344

Egy nappal azután, hogy Lázár János vallotta be, ő bizony igennel szavazna, ha lenne népszavazás az EU-ból történő kilépésről, a kormányszóvivő, a Matolcsy-féle lopások titkosításának kísérletéről legendás "De sikerült?" választ összehozó Kovács Zoltán is megszólalt az ügyben.

Kovács az ATV-ben volt vendég, ahol arról beszélt, hogy a Nagy-Britanniában történtek a Brüsszelben elkövetett hibák következményei.

Majd arra a kérdésre, hogy személyesen a kilépés mellett szavazna-e, ha lenne ilyen referendum, azt válaszolta, hogy amennyiben a migrációs kérdés kapcsán tennék fel a kérdést, akkor igen. Észérvek alapján szerinte benne egy ellenkező vélemény fogalmazódna meg, nem a bennmaradás mellett. Utána viszont kifejti, hogy épp ezért kell elvenni Brüsszeltől a bevándorlással kapcsolatos kérdések kezelését, hogy ne kerülhessen sor ilyen népszavazásra.

Az egész előadást nehéz máshogy értelmezni, mint a jogilag sem stimmelő kvótanépszavazás elé szánt hisztériakampány egy elemét, hiszen az éppen migrációs kérdésekről fog szólni, igaz, semmiféle érdemi felhatalmazást nem fog nyújtani a kormány számára.

A teljes beszélgetést az ATV honlapján lehet meghallgatni.

Az Európai Unió és Magyarország kapcsolatáról érdemes elolvasni ezt a cikkünket:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.