Vödörnyi kénsavat öntött ballagó diákok nyakába egy nő Kecskeméten

bűnügy
2016 július 01., 06:32
comments 770

Négy ballagó diák gyanútlanul iszogatott és beszélgetett volt osztályfőnökükkel a megyei rendőrkapitányság melletti pizzéria előtt Kecskeméten.

Nem tetszett a dolog az étterem felett lakó fiatal nőnek, aki megfenyegette őket, hogy azonnal álljanak tovább, különben kénsavat kapnak a nyakukba. A diákok érthetően nem vették komolyan a figyelmeztetést, a nő viszont cselekedett.

Baloldalt a rendőrség, jobbra a pizzéria. Fotó: Szekeres Szabolcs / Blikk.
photo_camera Helyszín. Fotó: Szekeres Szabolcs / Blikk.

"A felindult lakó nem aprózta el a savazást, legalább egy felmosóvödörnyi maró anyagot zúdított a fiatalok nyakába"

- írja a Blikk. Az anyag lemarta diákok ruháját, cipőjét és a ház festését is. Legsúlyosabban a tanár sérült, akinek nyakát, hátát és tarkóját is érte a sav, kémiai anyag okozta sérülést szenvedett. Az ambulancián megerősítették a lapnak, hogy senkit nem kellett a kórházban tartani.

A 32 éves nőt a rendőrök őrizetbe vették. Az érintettek nem akartak nyilatkozni, beszéltek helyettük a szomszédok, akik

"kiálltak a savazó nő mellett, már-már hősként tekintenek rá."

Szerintük itt volt az ideje, hogy valaki végre fellépjen a non-stop üzemelő pizzéria vendégeivel szemben, akik nem hagyják nyugodni a lakókat. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.