Földre löktek és letartóztattak egy hallás- és látáskárosult, rákos 17-évest a reptéri biztonsági őrök

külföld
2016 július 06., 08:29
comments 252

Az Egyesült Államokban elég nagy vihart kavart, hogy a memphisi reptér biztonsági őrei a földre tepertek, kényszerítettek és letartóztattak egy 17 éves lányt, aki épp a helyi kórházban volt kezelésen. Tumora van ugyanis, és ez halláskárosodást és látáskárosodást is okozott nála, ezen kívül a mozgása sincs teljesen rendben.

Az anyja most perli a reptéri biztonsági szolgálatot, és azt állítja, hogy a lányát leteperték, arcát lenyomták a földre. Később le is tartóztatták, de néhány óra őrizet után kiengedték.

Valószínűleg az történt, hogy a lányt komolyabb biztonsági ellenőrzésre választották ki, és kiállították a sorból. Ő viszont nem értette, mi történik körülötte, megijedt, és tiltakozni próbált. Közben senki nem magyarázta el neki megnyugtatóan, mit szeretnének a biztonsági őrök.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.