Másfélszer annyiba kerül majd az új felcsúti sportcsarnok, mint a Pancho Aréna

sport
2016 július 07., 04:44
comments 357

Kocsma van, templom van, 3500 fős stadion van. Mi hiányzik még az 1812 lakosú Fejér megyei településről, Felcsútról? Hát egy hatmilliárd forintba kerülő luxussportcsarnok, mi más.

Kezdetben úgy volt, hogy az Orbán Viktor által alapított Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány szűk kétmilliárdból építi fel a faluban a parkettaborítású és műfüves focipályával felszerelt, konferenciaközponttal megbolondított sportcsarnokot, de most kiderült, hogy inkább hatmilliárd lesz az a kétmilliárd. Ami azt jelenti, hogy az új felcsúti sportcsarnok még a 3,8 milliárdos Pancho Arénánál is drágább lesz, legalább másfélszer, írja a Figyelő.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.