Itt az évszázad leleplezése: olvasó riporterünk egy budai luxuskerületben kapta lencsevégre a rejtőzködő luxusmilliomost

media
2016 július 08., 10:21
comments 245

Alig tíz perce hirdettük meg Olvasó Riporter Kerestetik pályázatunkat, és máris megérkezett az első leleplező anyag!

Szemfüles olvasó riporterünk egy rejtőzködő, több politikai párthoz is köthető luxusmilliomos nyomára bukkant egy budai luxuskerületben, és sikerült lencsevégre kapnia, hogy a luxusmilliomos minden kétséget kizáróan luxusmilliomos, aki feltehetően kapcsolatba hozható több politikai párttal is.

A helyszín a főváros, azon belül is Buda egyik luxuskerülete, ahol az általunk megkérdezett szakértők szerint több száz, de nem elképzelhetetlen, hogy akár több ezer milliomos is él.

Itt kapta lencsevégre szemfüles olvasó riporterünk a több politikai párttal is kapcsolatban álló luxusmilliomost. A férfi láthatóan zavartnak tűnt, miközben egy luxusbokorba rejtőzve hordozható telefonkészülékén telefonált, feltehetőleg üzletfelével, esetleg politikai kapcsolatával, de olvasó riporterünk azt sem tartja kizártnak, hogy nőnemű partnerével szervezett titkos találkát.

Az általunk megkérdezett pszichológus szakértők szerint aki bokorban telefonál, különösen ebben az elferdült, szokatlan testtartásban, annak személyisége zavarodott, és nem kizárt, hogy van valami titkolnivalója.

photo_camera   Fotó: olvasó riporterünk

Az olvasó riporterünk által 30 év körülire saccolt férfi ezután az egyik budai luxusutcán indult útjára. Riporterünk gyanút fogott, ezért követni kezdte a gyanúsan viselkedő férfit, akit kisvártatva egy feltehetően nőnemű személlyel kapott lencsevégre!

A nő kilétéről olvasó riporterünk többet sajnos nem tudott kideríteni, romantikus kapcsolatnak nem látta nyomát, de ettől még az egyáltalán nem kizárható: egy általunk megkérdezett pszichológus szakértő szerint aki idegen nő társaságában mutatkozik az utcán, annak személyisége feltehetően torzult, ami sok esetben súlyos gyermekkori traumára vezethető vissza.

photo_camera   Fotó: olvasó riporterünk

A több politikai párttal is kapcsolatba hozható férfi ezután egy budai luxuspresszóban foglalt helyet. Olvasó riporterünknek sikerült megörökítenie a pillanatot, ahogy a milliomos férfi láthatóan magányosan, elszigetelve ül a presszó egyik eldugott szegletében.

photo_camera Fotó: olvasó riporterünk

Kisvártatva csatlakozott hozzá egy 40 év körüli, jól öltözött, ruházatából ítélve szintén luxusmilliomos férfi. Olvasó riporterünk szerint ideges mozdulataik, halk, fojtott beszédük súlyos üzleti konfliktusra utalt. Az általunk megkérdezett piaci elemzők szerint a konfliktus hátterében az állhat, hogy Nagy-Britannia nemrég úgy döntött, hogy kilép az Európai Unióból ("Brexit"), aminek hatására a brit valuta árfolyama látványosan zuhanni kezdett a dollárhoz és a jenhez képest is.

Távozásuk után szemfüles olvasó riporterünknek sikerült megörökítenie a számlát, miszerint ketten együtt 620 forintnyi összeget fogyasztottak, ami azért érdekes, mert ma Magyarországon ennél nem sokkal több egy multinacionális gyorséttermi alkalmazott bruttó órabére.

photo_camera   Fotó: olvasó riporterünk

Olvasó riporterünk nyomába szegődött a férfinak, aki nem sokkal később egy budai luxus lakóház kapualjában tűnt el, amit olvasó riporterünk kifejezetten gyanúsnak talált.

Joggal: az általunk megkérdezett ingatlanpiaci szakértők szerint ezen az elegáns budai luxuskörnyéken az ingatlanok ára a több millió forintot is elérheti, sőt akár meg is haladhatja.

photo_camera   Fotó: olvasó riporterünk

Olvasó riporterünknek sikerült egészen egy országos üzletlánc budai luxusüzletébe (úgynevezett "Príma") követnie a zavarodottan viselkedő, feltehetően anyagi gondokkal küzdő, ugyanakkor láthatóan költekező életmódot folytató férfit, akiről az általunk megkérdezett ismerősei, barátai egybehangzóan azt állították, hogy életében az ismerősein, barátain, a családján, Rex nevű kutyáján, az utazáson, a munkán és a szórakozáson kívül csak a pénz számít.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

A boltban a férfi olvasó riporterünk megfigyelése szerint viszonylag hosszú ideig időzött az édességes pult előtt, ami az általunk megkérdezett pszichológus szakértők egybehangzó véleménye szerint egyrészt szeretethiányra, másrészt rejtett péniszirigységre is utalhat.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

Szemfüles olvasó riporterünknek azt a pillanatot is sikerült lencsevégre kapnia, amint a férfi a boltban vásárolt árucikkel elhagyja az üzlethelyiséget.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

Az utcára érve a férfi sietősre fogta lépteit, de szemfüles olvasó riporterünknek sikerült követnie és megörökítenie azt a pillanatot, amikor a feltehetően luxusmilliomos, több politikai párthoz is köthető férfi nem a közelben lévő szemetesbe, hanem a földre dobja az üzletben megvásárolt árucikk csomagolópapírját.

Ismerőseinek, munkatársainak egybehangzó állítása szerint a férfi egyáltalán nem tiszteli az együttélés, a kulturált viselkedés szabályait, sőt gyakorta meg is szegi őket.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

A féktelen költekezést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy - szemfüles olvasónk bizonyító értékű felvétele szerint - a férfi egy XXL-es feliratú, tehát a megszokottnál és az indokolhatónál jóval nagyobb méretű csokoládészeletet vásárolt saját maga számára, és azt rövid idő alatt el is fogyasztotta.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

A törvényt nem tisztelő, a szabályokat be nem tartó magatartásra utal az is, hogy olvasó riporterünknek sikerült megörökítenie a pillanatot, amikor a több politikai párthoz is köthető, kétségkívül luxusmilliomos férfi a tilos jelzés ellenére áthalad az úttesten.

Az általunk megkérdezett közlekedésbiztonsági szakértők szerint az ilyen felelőtlen magatartás nemcsak az elkövető, hanem a közlekedés többi résztvevőjének testi épségét is súlyosan veszélybe sodorhatja.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

A közlekedés szabályait nyilvánvalóan semmibe vevő férfi ezután folytatta útját, és leült egy padra. Olvasó riporterünknek sikerült megörökítenie, ahogy egy nőnemű személy közelségében foglal helyet.

Arra olvasó riporterünk nem látott egyértelmű bizonyítékot, hogy kettőjük között romantikus kapcsolat alakult volna ki, de az általunk megkérdezett szakértők szerint a nőnemű személyek közelsége gyakran a szexuális perverzió előszobája - a toxikológia terminológiájából kölcsönzött kifejezéssel élve úgynevezett "kapudrog".

A luxusmilliomos férfi kisvártatva elhagyta a padot, és beszállt egy a közelben parkoló luxusgépjárműbe, miközben láthatóan izgatottan telefonált egy ismeretlen személlyel, vagy - konferenciahívás esetén - személyekkel.

photo_camera     Fotó: olvasó riporterünk  

Az Alfa Romeo típusú sport-luxus személygépjárművet az általunk megkérdezett klinikai szakpszichológus szakértők szerint a magabiztos, sőt talán túlzottan is elbizakodott, "alfahím" szerepben tetszelgő autóvásárlók választják, szemben az olyan józanságot, mértéktartást sugalló típusokkal, mint a Suzuki, a Toyota, esetleg a Volkswagen.

Gépjárműipari szakértők szerint a szóban forgó, "Ghia" kivitelű, 3 literes űrtartalmú, V6-os motorral felszerelt, 24 szelepes Alfa Romeo menettulajdonságai, úttartása kiválóak, de nagy fogyasztása miatt, ami elérheti, sőt akár meg is haladhatja a 10 liter/100 kilométert, ilyen autót a jelenlegi benzinárak mellett leginkább a luxusmilliomosok engedhetnek meg maguknak - nem beszélve a luxust sugalló műszerfalról, ami olvasó riporterünk képén is jól kivehető.

photo_camera       Fotó: olvasó riporterünk    

Egy általunk megkérdezett autó- és motorpiaci szakértő elmondta: a kérdéses gépjármű új korában akár több millió forintot is érhetett, jelenlegi piaci ára állapottól, felszereltségtől függően meghaladhatja a több százezer, vagy akár az egymillió forintot is. 

Egy általunk megkérdezett közgazdász-elemző szakértő pedig elmondta: "Ki tudja, honnan van ezeknek erre pénzük? De hogy nem becsületes úton szerezték, az biztos."

Mivel gyanúsnak találta a több párthoz is köthető, ész nélkül költekező, lépten-nyomon szabályt szegő, perverz luxusmilliomos viselkedését, szemfüles olvasó riporterünk maga is autóba szállt, és 127 kilométeren keresztül követte a férfit.

Fáradozását siker koronázta: sikerült megörökítenie a pillanatot, amikor a luxusmilliomos kiszáll gépkocsijából, és Andornaktálya határában végleg eltűnik a susnyásban - feltehetőleg perverz, szexuális célzattal.

Olvasó riporterünknek köszönjük, természetesen jár a kétezer forint!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.