Hat lány járt a DVBBS öltözőjében

bűnügy
2016 július 12., 04:54
comments 245

A Bors értesülései szerint nem is kettő, hanem összesen hat lány ment be szombat este a Balaton Sound elzárt részére a Dvbbs nem is kettő, hanem összesen hat lány ment be szombat este a Balaton Sound elzárt részére a DVBBS nevű kanadai duó lakókocsijába, hogy a fellépésük után a sztárokkal bulizzon. Közülük a korábbi hírekkel szemben nem is kettő, hanem három lány vesztette eszméletét - az öltözőben megtalált két lány mellett egy harmadik a vécén lett rosszul. Három másik lány elszaladt.

link Forrás

A lap informátora szerint a lányok nagyon hamar, percek alatt rosszul lettek. Ettől ijedtek meg annyira a DVBBS tagjai, hogy azonnal kereket oldottak, a rendőrség már csak a reptéren tartóztatta fel őket.

Az informátor szerint olyat már sokszor láttak, hogy "a sztárok rajongó lányokat visznek be magukkal, aztán egy gyors szex után egy dedikált pólóval útjára is engedik őket, de ilyen aljasságot még nem látott a szakma". Ő reméli, hogy "a szakma kiveti magából az ilyen férgeket, és a zenészek tesznek is róla, hogy a világ minden táján megtudják, mit tettek Magyarországon ezek a fiúk".

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a zenekar tagjai ellen kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás, azt viszont a rendőrség tagadja, hogy nemi erőszak történt volna. Ez alapján közölte a zenekart képviselő magyar ügyvéd, Papp Gábor, hogy

a két esetnek nincs köze egymáshoz.

A Bors megpróbált többet megtudni a lányok állapotáról az őket kezelő kórházból, ott viszont az igazgató hírzárlatot rendelt el.

Mindeközben a Blikk úgy értesült, hogy az egyik áldozat egy ismert tévés újságíró lánya, ő tehetett feljelentést az ügyben. A Blikk beszélt a fesztivál egészségügyi ellátását felügyelő orvossal, Szeles Gézával, aki szerint nem volt szükség "különösebb orvosi beavatkozásra", a lányokat a biztonság kedvéért szállították kórházba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.