Megint dulakodás volt a Ligetben

Budapest
2016 július 12., 12:58
comments 157

Megindult a Városligetben a Hungexpo korábbi épületének bontása. Itt volt a ligetvédők tábora, ahol több mint 100 napig sátraztak, és akadályozták, hogy meginduljon a mindenféle egységes koncepciót nélkülöző beruházás. Innen rakták ki őket a rendőrök a múlt héten. Ezután kopasz verőemberek foglalták el a telket, és ezek ellen a kopasz verőemberek ellen még a rendőrök sem nagyon intézkedtek.

A ligetvédők azonban napok óta kérik, hogy hagyják nekik kihozni a régi táborból az ott maradt cuccaikat, de a kidobók eddig nem engedték nekik, hogy bemenjenek.

Most, hogy megindult a bontás, újra meg akarták nézni, mi maradt a hátrahagyott dolgaikból, de megint lepattantak a kidobókról. Ebből lett egy kis összeszólalkozás, majd egy minibunyó.

link Forrás

Nagyon jó ez a Liget-projekt, nem? (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.