Így nézne ki az ember, ha autóbalesetek túlélésre optimalizálna az evolúció

baleset
2016 július 21., 14:31
comments 174

Az ausztrál közlekedésvédelmi hatóság készített egy koncepciót arról, hogyan kéne kinéznie az emberi testnek, ha a legfőbb szempont az autóbalesetek túlélése lenne. Érdemben máshogy, mint ahogyan most kinéz.

Grahamnak nevezték el.

Az agy a túlélés szempontjából a legkritikusabb, ezért néz ki úgy a lény, mintha egy bukósisak nőtt volna a fejére.

A mellkas is fontos, Graham bordái egészen máshogy épülnek fel, mint az emberé, a csontok között kis légzsák szerű hólyagok találhatóak, amik segítenek eloszlatni egy ütközés erejét.

A projekt oldalán részletesen végig lehet nézni, hogyan változnak az egyes szervek és testrészek, ez pedig itt egy összefoglaló videó.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.