Együtt: Orbán Putyin trolljaként gyengíti Európát

Tbg
politika
2016 július 23., 08:36
comments 249

A jogállamot és az európai értékeket eláruló Orbán Viktor álszenten Európáért aggódik, miközben Putyin trolljaként éppen ő próbálja gyengíteni az Európai Unió világpolitikában betöltött szerepét, írja a párt közleményében.

Orbán szombaton beszélt a tusványosi táborban.

Orbán Viktor Magyarország leggazdagabb embereként árusítja ki hazánk jövőjét Oroszországnak és az illiberalizmusnak, miközben ő generációkra előre biztosította családja jólétét.

„Tusnádfürdőn ma egy álszent, korrupt, a felelősségteljes európai politikától rettegő keleti despotát hallhattunk beszélni, aki megfáradtságát és a jogállam elárulását balkáni macsóskodásával próbálja leplezni”

- fogalmaz az Együtt.

A párt szerint éppen Orbán az, amelyik a konfliktuskereséssel és kiélezésével aláása az európai egységet, sőt „az európai titkosszolgálatok megerősítéséről beszél, miközben éppen ő ad Magyarországon szabad utat az orosz titkosszolgálatoknak.”

Az Együtt sem Tusványoson, sem a magyar parlamentben, sem a kvóta-referendumnak hazudott Európa-ellenes népszavazáson nem fogja eljátszani Orbán udvari ellenzékét: küzdünk a tisztességes, a kisurak önkényét felszámoló európai Magyarországért, és bojkottal kampányolunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.